Udendørs rengøring og praktiske ting og sager

Udendørs rengøring kan være lidt svært at forholde sig til. Man kan jo ikke vaske sine fliser med almindelig gulvvask. Man kan ikke gøre alt udenfor, som man ellers ville indenfor. Rengøring af fliser og mur bliver af den grund pludseligt vanskelig. Dette er netop fordi man pludselig er udenfor og ikke indenfor, hvor man ved hvordan det hele gøres rent.

Som sagt kræver det andre ting at gøre rent og have orden udenfor fremfor indenfor. Det vil sige at man skal ud og købe nogle andre ting til udendørs rengøring, end det man bruger til indendørs rengøring. Det kan være besværligt -få råd, hjælp og tips til det her.

Vinduer – hvordan?

Vinduer udendørs rengøres mere eller mindre udendørs, som du ville gøre det indendørs. Dette er nemlig – heldigvis – en af de mere simple ting.

Mur og fliser – rengøring af dette

Mur og fliser udenfor, kan godt trænge til en god og grundig rengøring i ny og næ, men hvordan? Det er meget nemmere end man skulle tro. Hvis du vil gøre fliser og mure rent, skal du nemlig blot have højtryksrensere i brug. Dette er en maskine, der udelukkende bruger vand. Maskineriet i en højtryksrenser, er hvad der gør, at vandet rammer det du peger det imod rigtig hårdt. Dette resulterer i at du kan få rigtig meget snavs af.

Det er godt og nemt at bruge til både fliser – for eksempel terrasse – og en ganske almindelig mur. Det vand der kommer med hårdt pres, vil skubbe snavs og skidt af muren og efterlade den ren og pæn. Det er nemt og hurtigt, hvilket er helt fantastisk når man bare søger en hurtig, men grundig rengøring af det hele udendørs. Hvis du har møbler der er lavet af plastik, beton eller andet stærkt materiale, kan du faktisk sagtens bruge en højtryksrenser til at rengøre disse havemøbler.

Sandkassen

Hvis du har en have og du har mindre børn, er der en god sandsynlighed for, at man finder en sandkasse i den. Sandkassen er også en af de ting der skal gøres rent jævnligt, ikke mindst her efter en vinter. Det er dog ikke så meget selve sandkassen, som det er sandet i den. Det bliver beskidt, fyldt med blade, og hvis man glemmer at dække den over, bliver den også ofte et yndet sted for katte at besørge. En gang om året kan det derfor være en god ide at få tømt den for sand, og putte noget nyt i. Du kan købe sand her. 

Rengøring af tag

Hvis du gerne vil rengøre dit tag, er det simpelt. Du skal blot tage en stige og bruge denne til at komme i højde til at rense tagrenden. Herefter kan du bruge en haveslange eller højtryksrenser til at rense potentielt snavs af taget. Dog tager regnen langt det meste snavset af den grund, skal dit primære fokus lægge på tagrenden, da der samler sig meget snavs. Blade og skift fra taget i det hele, ender i tagrenden, hvilket resulterer i et rent tag, men en meget beskidt tagrende.