Guide: Den perfekte terrasse

Trænger din nuværende terrasse til en kærlig hånd? Måske, har du slet ikke en terrasse? En terrasse er noget, som mange sætter pris på – for hvor stuen er samlingspunktet indenfor, så er terrassen samlingspunktet udenfor. Hvis du allerede begynder nu, kan den højst sandsynligt være klar til foråret. Lyder det ikke perfekt?

De rigtige fliser

En god start er at finde de rigtige havefliser til din terrasse. Fliser har den funktion at indramme din terrasse og gøre det yderligere behageligt at opholde sig der. Dog findes der mange forskellige størrelser og former på markedet, som kan gøre vejen til din perfekte terrasse uoverskuelig. Du kunne for eksempel overveje 30×90 havefliser, som har en perfekt størrelse til din terrasse – eller måske sammensætte forskellige havefliser for et kombineret look.

Find de gode havemøbler

Den perfekte terrasse besidder selvfølgelig også lækre og komfortable havemøbler. Et mindre cafésæt er ideel for den lidt mindre, men funktionelle terrasse, hvorimod det store loungesæt er til den lidt større terrasse. Det vigtigste er bare, at du faktisk sidder i noget komfortabelt. Hvis du har pladsen, kan du anskaffe dig nogle solsenge eller lignende, så man også kan bruge terrassen til at slikke sol de varme sommerdage.

Andre produkter til terrassen

Det sidste step til den perfekte terrasse er andre produkter. Andre produkter kunne eventuelt være en grill, lamper, terrassevarmere eller andet. En grill er en nødvendighed for dig, hvis du godt kan lide lækker grillmad og stå under den åbne himmel og grille – og en grill vil stå perfekt på din nye terrasse. Lamper og terrassevarmere er ligeledes produkter, som er relevante især på en terrasse til de køligere og mørkere aftener. Lamper giver et hyggeligt skær, mens terrassevarmere sørger for, at du kan holde varmen og derfor blive siddende i længere tid.

Dette var guiden til den perfekte terrasse, men der findes uendelige muligheder – held og lykke!