Guide: gode tilføjelser til havemennesket

Elsker du også at kunne tilbringe en hel dag i haven, nu hvor sommeren endelig er kommet med sit gode vejr? Haven er en skøn mulighed for at skabe en privat oase, som kan benyttes til mange ting. Mangler du idéer til din have? Så læs med her, hvor vi har samlet inspiration og idéer.

Hjælpemidler med humor

Hvis man går op i at have en velholdt og pæn have, kræver det også en del havearbejde. Nogle er vilde med det… andre knap så meget. Man kan sagtens elske at være i haven uden nødvendigvis at holde af havearbejdet. Et godt tip er at gøre arbejdet til en leg med lidt humor! Et sjovt eksempel på dette er fx havehandsker med kløer. Det lyder måske lidt skørt, men det er faktisk ret smart! Det er nemmere at grave i køkkenhaven med disse havehandsker, og så ser det også sjovt ud. Et andet lidt humoristisk hjælpemiddel er en vejrsten. De er ret smarte, da de kan hjælpe med at forudsige vejret.

Plads til afslapning

Det er næsten en nødvendighed at sætte plads af til afslapning i en have. Det kan du gøre med liggestole eller en solseng, hvor man kan ligge og slikke sol en varm sommerdag med et glas iskoldt saftevand i hånden. En anden fantastisk tilføjelse er klassikeren: en hængekøje spændt ud mellem to træer. Her kan man få verdens bedste middagslur i skyggen, imens man vugger stille i hængekøjen. Man kan også gøre terrassen mere afslappende ved at købe lounge havemøbler, så der også er rig mulighed for afslapning der.

Sjov og leg

Er der børn i familien, eller er du en barnlig sjæl, der elsker spil og lege i haven? Så er det oplagt at skaffe nogle gode havespil, som kan nydes med venner og familie hele sommeren såsom stangtennis eller kongespil.