Haven er både grå og grøn

have

De fleste har hørt om havearkitekter, og lækkert ser det ud når planerne er sat, men hvad så?

En anlægsgartner kan i modsætning til en havearkitekt, både tegne OG udføre opgaverne, ydermere har en anlægsgartner førstehånds forståelse for hvad der virker i din din have og hvad der ikke gør, en anlægsgartner forstår sig på planter og hvilke forhold der skal til for at din have er både flot og sund hele året.

De fleste anlægsgartnere kan levere både gråt og grønt arbejde. Men hvad er det så?

En grøn anlægsgartner laver alt i have som er grønt – det giver jo lidt sig selv. De planter, beskærer og vedligeholder alt hvad der kan gro.

En grå anlægsgartner laver fliser, belægning, havemure, indkørsler og alt andet som indebærer brug af gråt materiale som sten, grus og cement.

Anlægsgartenere er trænet i udvikling og udførsel af haveplaner, det vil sige de der tegninger som de fleste regner med de skal bruge en havearkitekt til. En anlægsgartner kan designe en have som både matcher dine ønsker og passer til omgivelserne, så du for udnyttelse af dit udeareal på bedst mulig vis.

Er du i tvivl om en anlægsgartner kan hjælpe dig, og hvad det vil indebære, så kontakt en i dag. For eksempel Aars Anlæg, en anlægsgartner baseret i Nordjylland.

Når jeres planer er på plads, kan Aars anlæg udføre samtlige opgaver, om det er gråt eller grønt. Lige fra kontakt til underleverandører til håndtering af økonomi og logistik.