Gulvfliser, der er behagelige at gå på

Fliser er ofte brugt i bryggers, gange eller lignende – de er endda også brugt i køkkener, hvis man er virkelig glad for udseendet af fliser. Problemet med fliser er bare, at de er kolde at gå på, de er hårde for fødderne, og har du hund er det også ubehageligt for den at gå på. Er du vild med udseendet af fliser, så frygt ej! Du kan få vinyl-kork gulve, som er lavet som fliser. Du kan derfor få udseendet af fliser, samtidig med at du får noget gulv, der er behageligt at gå på.

gulvhaandvaerk.dk kan du få flere forskellige vinyl-kork gulve som fliser, så du har mulighed for at finde et gulv, som falder i din smag. Der er flere forskellige udseende ”fliser” i forskellige nuancer, så det er muligt at få melerede fliser og mere elegante fliser. Det kommer helt an på, hvad din stil er, og hvad du godt kan lide. Derudover har det selvfølgelig også noget at sige, hvorhenne fliserne skal lægges.

Vinylgulvet har en lav indbygningshøjde, men føles stadig behageligt, blødt og varmt at gå på. Gulvet er virkelig slidstærkt – det kan endda bruges til erhverv. Gulvet er 100% vandresistent, så du kan også med fordel bruge det i køkkener eller lignende, hvor det risikerer at komme i kontakt med vand. En anden rigtig god ting ved at vælge vinylfliser er, at de er nemme at rengøre. Uanset hvor du lægger gulvet, vil det komme i kontakt med støv og andet snavs. Det er derfor rigtig rart at have et gulv, der er nemt at rengøre. Fliser kan nogle gange være trælse at rengøre pga. fordybningerne i renderne imellem hver flise.

Vil du derfor have det fede og rustikke udseende med fliser på gulvet, så kan du med fordel vælge vinylfliser. Det er lige meget om det er til køkkenet hjemme hos dig selv, i sommerhuset eller et erhvervslokale. Fliserne er slidstærke, vandresistente og nemme at rengøre, så der er ikke mange problemer med at vælge disse.