Skab nye madoplevelser med vakuumpakker & Sous Vide

De fleste mennesker bruger rigtig meget tid i køkkenet. Det skyldes, at der for manges vedkommende skal laves mad til familien hver dag, mens tiden i køkkenet for mange også handler om at udforske den gastronomiske verden og dens mange muligheder.

Hvis du hører til den sidste gruppe, har du sikker køkkenet fuld af smarte køkkenredskaber, som kan bruges til at skabe nye og spændende retter. Gode ingredienser er nemlig ikke altid nok, når det kommer til god madlavning. Den rette tilberedning er mindst lige så vigtig, hvorfor gode køkkenmaskiner ofte er afgørende.

En af disse maskiner er en vakuumpakker & Sous Vide. Med en vakuumpakker og Sous Vide kan du skabe nogle helt fantastiske madoplevelser, som kun disse køkkenredskab giver dig mulighed for at lave. Du kan købe en vakuumpakker online her, hvor du får en god pris på dit næste køkkeneventyr.

Hvad er en vakuumpakker og Sous Vide?

En Sous Vide er et redskab, som bruges i mange professionelle køkkener verden over. En Sous Vide er en maskine, som kan holde en konstant temperatur i et vandbad over meget lang tid, hvorfor den er et yndet redskab for professionelle kokke, der vil langtidstilberede eksempelvis et godt stykke kød.

Men for at eksempelvis et stykke kød kan tilberedes i vand med en Sous Vide koger, skal kødet vakuumpakkes, og en vakuumpakker og en Sous Vide koger hænger derfor uløseligt sammen.

Du bruger en Sous Vide koger ved først at vakuumpakke dit kød. I den forbindelse kan du lægge kødet i en god marinade, som kommer med ind i vakuumindpakningen. Herefter kan du lægge det vakuumpakkede kød i marinaden i køleskabet natten over, så de gode smage har god tid til at trænge ind i kødet. Herefter kan du tilberede kødet i din Sous Vide, så det får lige præcis den konsistens og smag, du elsker.