3 tips til et mere stilet og organiseret køkken

Vi ønsker alle, at vores køkken er til at finde rundt i. Men når der går hverdagstrummerum i den, kan det være svært at opretholde orden og rene overflader. Så her får du lidt gode råd, som kan gøre det lettere for dig at vedligeholde orden og æstetik uden at skulle kæmpe en kamp hver dag.

Hvor er paprikaen?

Krydderier kommer i mange former og farver, og det kan være svært at huske, hvordan et bestemt krydderi ser ud. Derfor er det første tip til at anskaffe nogle krydderiglas. Ja, det kræver lidt arbejde at overflytte et krydderi fra en bøtte til en anden, men når først, det er ordnet, skal du kun tænke over det, når du mangler noget. På den måde slipper du også for at købe krydderier på tilbud, som står og bliver for gamle, inden de bliver åbnet.

Hold samling på sagerne

Den bedste måde at vedligeholde et stilet og organiseret udtryk på er ved at have styr på sine overflader. Altså skal der kun være det på køkkenbordene, som er nødvendigt, og som giver mening for dig. Har du eksempelvis olier stående ved komfuret, kan du skabe mere orden ved at samle dem på en bakke. Det samme gør sig gældende for the og kaffe. Bakker, bordskånere og andet der indrammer, er nøglen til en organiseret overflade.

Hav kun det nødvendige fremme

Bedst er det, hvis det ydre afspejler det indre. Her kan du forsøge at holde styr på dine køkkenskabe ved kun at have det fremme, du bruger. Hvis du er gået amok i et avistilbud, er det smart at have et skab eller en skuffe til et lager. Men for at undgå prop og oversete udløbsdatoer, er det bedst at holde det til et minimum. Så er du godt klædt på til at holde ro og orden i dit køkken.