Når du skal flytte hjemmefra

Skal du til at flytte hjemmefra for første gang? Er det første gang du står og skal indrette dit helt eget sted og gøre det til dit nye hjem? Det kan virke som en overvældende proces at finde ud af alt det du skal bruge for at dekorere din bolig. Hvad er en nødvendighed? Hvad er nice-to-have og hvad er absolut need-to-have? Det er langt hen ad vejen op til dig selv, men det kan være rart at finde inspiration fra forskellige kilder. Her vil vi nævne nogle ting der ofte finder vej ind i de danske hjem. Måske der er nogle ting du ikke har fået på listen endnu. Kom godt i gang med en indretning der passer til din personlighed.

Det er fedt med en god dekoration, men der er også nogle ting der er behov for for ren funktionalitet. Når det kommer til stuen, er der selvfølgelig ting som sofa, sofabord og opbevaring. Måske din stue skal fungere som spisestue eller soveværelse også. I tilfælde af at det er sidstnævnte kan du ofte finde gode sovesofaer, der gør din bolig fleksibel. Skal du have et spisebord ind kan det være en god idé at holde det småt, så du har plads til at bevæge dig rundt i rummet. Måske du kan finde en bænk, som du kan skubbe under bordet, når du ikke bruger det.

Hvis pladsen generelt er trang i den nye lejlighed, handler det om at finde kreative opbevaringsmuligheder. Er der plads under sengen? Fantastisk! Er der højt til loftet? Så kan du tænke på at opbevare vertikalt. Hylder er den lille lejligheds bedste ven.

Udover funktionalitet er det også vigtigt at du føler dig hjemme i din nye bolig. Dette kan være svært i starten, men hvis du indretter efter din personlige smag, kan du hurtigt føle dig tilpas i de nye, men velkendte rammer.

Leder du efter nips og indretningselementer til din lejlighed, er der et bredt udvalg inde på Svare studio. Her kan du finde alt fra lysestager, spil, tæpper eller bøger.