Oprydning og tjek af udstyr kan være en weekendaktivitet

I nogle weekender er kalenderen proppet til randen med planer, mens i andre har man mere tid til sig selv, sin familie og sit hjem. Sidst nævnte skal nemlig også have noget forkælelse i ny og næ, hvilket kan være en god praktisk weekendaktivitet, hvor man får ryddet op og tjekket sit udstyr i garagen.

Tjek op på dit udstyr

Om det er i garagen, skuret, kælderrummet eller hvor ellers I har haveudstyr og den slags liggende, så kan det være, det godt kunne trænge til en kærlig hånd. Er der nogle klinger, som skal skiftes eller måske er der kommet noget rust på, af at have ligget udenfor, der skal tages hånd om. En anden ting man kan tjekke op på, er om der er brug for at skifte tændrør på nogle af dine benzindrevne redskaber, som mange ofte gør i forbindelse med vinterklargøring.

Skab et system

Måske kan I nikke genkende til, at man nemt kan komme til at rode lidt i de ekstra ting, som ikke helt hører til andre steder eller ikke skal stå fremme. Pladsmangel kan også betyde noget for, at det kan være svært at danne overblik, men netop derfor kan det være en løsning at skabe et system. Tag i IKEA eller et anden boligsted og køb nogle bokse, hvor I kan sortere jeres ting og måske putte labels på, så I nemmere kan finde det en anden gang.

Behold eller smid ud

I forlængelse med at skabe et system, er det også oplagt at lave en større runde af behold eller smid ud, da mange ofte gemmer på ting, som man eventuelt god kunne have skilt sig af med noget før. Noget som tøj kan gives væk til fx nødhjælpen, mens andre ting kan man blot smide væk, og dermed bliver oprydningen lidt nemmere.