Gør terrassen klar til vinter med denne guide

Vinter følger en masse gode ting med sig – det betyder desværre også bare, at det nu er blevet for koldt til at benytte terrassen, som man har kunnet igennem sommeren. Selvom det er en træls opgave, er der forskellige ting der skal gøres, så terrassen kan blive helt klar til vinteren.

Måske du endnu ikke har en terrasse, men gerne vil have en? Så kan du få fat i Wimex terrasser og hegn. Se mere her. Når terrassen skal gøres klar til vinter, og der lige nogle ting, du skal have ordnet.

Få styr på de forskellige møbler og lignende, som står ude på terrassen

Når du skal gøre terrassen klar til vinter, er det super vigtigt, at du får styr på alle de ting, der står derude. Forskellige møbler og lignende har nemlig ikke nødvendigvis godt af at stå ude hele vinteren, især ikke, hvis det alligevel ikke skal bruges.

Få derfor alle disse ting flyttet, eventuelt ind i dit skur, eller et andet sted, hvor det kan opbevares vinteren over. Når det så igen bliver varmere udenfor, kan du finde tingene frem igen, og sætte dem op, som de var før.

Gør dig selv en tjeneste – gør terrassen ren

Når det bliver vinter, vil man ikke komme til at bruge terrassen i en længere periode. Det er derfor en god ide at gøre den rent, så den ikke står og er beskidt hele vinteren. Det vil nemlig kun gøre det sværere at gøre den rent, når den igen skal bruges.

Så er det jo nemmere bare at få det af vejen, så det ikke er noget, man skal gå at tænke over. Når du først har flyttet alle møbler, tilbehør og lignende ude fra terrassen, og gjort den ren, er den helt klar til vinteren.