Spar penge på varmeregningen med en simpel loftisolering

Når det bliver koldt i Danmark i løbet af efteråret og vinteren, handler det om at få skruet godt op for radiatoren, så du og familien kan holde varmen inden døre. Men for at dine radiatorer kan give den største mulige effekt, er det også vigtigt, at dit hus er i stand til at holde på varmen.

Hvis den producerede varme fra eksempelvis dit oliefyr bare suser direkte ud gennem taget, kommer du både til at fryse og til at bruge alt for mange penge på din varmeregning.

Desværre er mange huse i Danmark dårligt isolerede, hvilket både er skidt for miljøet og for husejernes økonomi. Det kan der heldigvis i mange tilfælde laves om på, for med en simpel loftisolering Jylland kan du gøre dit hus ekstremt tæt, så det holder den dyrebare varme inde til fordel for din varmeregning.

I nogle tilfælde kan du komme til at spare op mod 6500 kr. om året på din varmeregning, hvis du efterisolere dit loft. Det er eksempelvis tilfældet, hvis du har et hus på 160 m2, som opvarmes med et oliefyr, og som har en eksisterende loftisolering på 50 mm.

Kan dit hus blive efterisoleret?

Det er især etplanshuse fra før 1998, som egner sig til at blive loftisoleret. Disse huse er typisk bygget med en mangelfuld isolering på loftet, og der er derfor meget at hente netop her.

I disse huse kan isoleringseffekten også være forsvundet helt, hvis du har brugt det uudnyttede loftrum til opbevaring. Her vil fodtrin og tunge papkasser trykke isoleringen sammen gennem årene, hvilket gør isoleringen ineffektiv.

Derfor vil det ofte give mening for dig, der bor i et etplanshus fra før 1998 at bestille et gratis isoleringstjek, hvor du kan få tjekket standen og din eksisterende isolering og få en pris på en ekstra loftisolering.