Hyr en autoriseret elektriker til sikre elinstallationer på Frederiksberg

Det er ulovligt at selv udføre elinstallationer, i hvert fald hvis du ikke er autoriseret elektriker. Derudover er den dumdristig og farligt at selv rode med el, hvis du ikke ved hvad du laver, så er det bedst at lade vær. Vi anbefaler at du hyrer en lokal elektriker, F.eks. en elektriker på Frederiksberg, hvis du bor på Frederiksberg.

Elinstallationer er virkelig ikke noget for andre end elektrikere. Det kan som nævnt endda være ulovligt at udføre el-arbejde selv. Det er ikke kun dit eget liv, du risikerer, men også livet for de mennesker, der skal bruge elinstallationerne som du har lavet efterfølgende.

Der er selvfølgelig nogle småting som du selv må lave af el. F.eks. må du gerne montere en lampe i et eksisterende udtag og udskifte et køle- eller fryseskab. Grænsen på hvad du må lave og hvad der kræver autorisation, er at du som hovedregel ikke må arbejde med el i form af faste elinstallationerne, dvs. dem indenfor væggene og i din eltavle.

En elektriker på Frederiksberg kan hjælpe dig med overblik

 

En god start, for et mere sikkert hjem er at få hjemmet efterset af en erfaren elektriker. En inspektør som også er uddannet elektriker kan tjekke installationerne og finde eventuelle problemer med dine elinstallationer. At få installeret en fejlstrømsafbryder er også en billig forsikring mod ulykker med strøm, plus at det er ulovligt i Danmark at mangle en. En fejlstrømafrbydere afbryder strømmen for at forhindre sådanne ulykker, hvis en elektrisk komponent går i stykker eller hvis en kortslutning opstår.

Der er også andre ting, du kan gøre for at sikre dit hjem, men vi foreslås at du starter med at kontakte din lokale elektriker til tjek. Det er nemt at finde en autoriseret elektriker på Frederiksberg eller andre steder, som kan give dig tips og hjælp. Det er som på påpeger en billig forsikring mod ulykker, især hvis der er børn i huset. Kontakte en autoriseret elektriker i dit område: https://www.koebenhavns-elektriker.dk/elektriker-frederiksberg/