Hold den fedeste fødselsdagsfest

Skal du til at holde en stor fødselsdagsfest får du her den ultimative guide til hvordan du holder den vildeste fødselsdagsfest så både dig og dine gæster får en fantastisk aften.

Det første du skal have styr på er dine gæster – hvor mange skal du have med til fødselsdagsfesten? Er det en lille intim fest for 4 eller er det stor rund fødselsdag for 50 mennesker. Når du har dette på plads kan du begynde at planlægge alle de andre detaljer til festen.

Maden
Maden er måske noget af det vigtigste du skal have styr på for at holde en god fest og nok også noget af det dyreste, så derfor er det en god idé at få styr på det til en start. Du skal først og fremmest overveje dit budget. Har du et stort budget og ikke så mange gæster kan du måske overveje at få en kok til at lave maden hjemme ved dig selv. Er budgettet lidt mindre kan du købe diverse standardmenuer fra forskellige cateringfirmaer. Du kan også lave maden selv hvis du har overskud og er god til dette, men overvej om du vil stå i køkkenet eller være sammen med dine gæster.

Invitationer
Skal du holde en stor fest for mange mennesker er den god idé at sende invitationer ud. Så er du sikker på at alle har fået besked med praktiske oplysninger om hvor i skal holde fest osv. Skal du holde for et mindre antal gæster kan dette være mindre relevant.

Hvor skal festen holdes?
Hvis du har planlagt en kæmpe fest med mange mennesker skal du også have planlagt hvor du vil holde festen. Har du selv en gildesal, en garage eller masser af plads er det selvfølgelig ingen problem. Ellers kan du overveje om du skal ud og leje et sted, eller måske holdes festen på et hotel eller restaurant.

Drikkevarer
Ligesom at maden er vigtig, er drikkevarerne mindst ligeså vigtige. Du skal selvfølgelig sørge for at der er noget sodavand og vand til rådighed og også gerne vine til de forskellige retter. Hvis du ønsker at dine gæster efterfølgende skal have mulighed for kunne vælge nogle lidt mere spændende drikkevarer kan du hyre en bartender der kan lave forskellige drinks, du kan også købe færdiglavet cocktails, eller leje en slushice maskine. På denne måde giver du dine gæster en god mulighed for at prøve lidt forskelligt.