Guide: find den rette terrassevarmer

Sommeren står for døren, og i Danmark er vi så heldige at have nogle sene og lyse sommeraftener. Når de skal nydes på terrassen kan det dog godt blive en smule køligt. Der er det meget belejligt at have en terrassevarmer, og her kan du blive klogere på, hvordan du vælger den helt rette.

 

Der sker meget i den teknologiske udvikling, og det er ingen undtagelse, når det kommer til terrassevarmere. Kort sagt bliver de udviklet således, at du får mere varme ud af lamperne samtidig med, at de er mere miljøvenlige. I de henseender er det dog ikke alle varmelamper, der er lige gode, og derfor skal du vide hvad du leder efter.

 

Få mere varme med en reflektor terrassevarmer

En af de udviklinger, som er sket med varmelamper er, at nogle nu bruger infrarød til at varme dig op. Du får derfor mere varme ud af terrassevarmeren, og det kan således være en fordel at kigge efter en reflektor terrassevarmer, når du skal købe din nye terrassevarmer. Udover at den infrarøde terrassevarmer giver dig mere varme, er den også mindre følsom overfor vind, hvilket også kan være en stor fordel specielt i Danmark. Det er den fordi, at den varmer op ved hjælp af varmebølgerne, som varmer dig op, når de rammer dig, og dermed ikke blive påvirket af vind.

Det er billigt at være miljøbevidst

Da terrassevarmere baseret på el varmer dig op mere direkte, går der mindre energi til spilde, end med terrassevarmere, som er baseret på gas. Det er begrundet ved, at terrassevarmere baseret på gas sender en hel del varme ud i ingenting, og det forsvinder dermed op i luften. Det er ikke kun godt for miljøet – det er også godt for din pengepung. Det er nemlig væsentlig billigere at bruge terrassevarmere bygget på el end på gas. Der er derfor mange gode grunde til, at vælge en reflektor terrassevarmer som din næste varmelampe.