Forkæl dine medarbejdere på kontoret

Uanset om du har en stor eller en mindre virksomhed, bør du altid forkæle dine medarbejdere. De sidder trods alt og knokler for dig hver evig eneste dag på kontoret. Jo mere du viser, at du sætter pris på dem, jo hårdere vil de arbejde for dig, da de føler sig godt tilpas. Men hvad kan du gøre så dine medarbejdere har det godt?

Frokostordning

Sørg for at der er en frokostordning af en eller anden slags. Det giver dine medarbejdere mulighed for at få en hurtig og nem frokost. Det kan naturligvis anbefales, at frokosten er sund i løbet af ugen og måske en anelse mere usund om fredagen.

Drikkevandskøler

Det kan være en rigtig god idé at investere i en drikkevandskøler til kontor. Herved kan dine medarbejdere få slukket tørsten, når det er varmt. Der er ikke noget bedre end et glas iskoldt vand eller vand med brus, når det er sommer, og temperaturen er steget.

Medarbejdergaver

Du bør benytte enhver anledning til at give dine medarbejdere gaver. Det kan være både til jul, påske, runde fødselsdage, et jubilæum eller andre særlige anledninger. 

Når du skal give gaver til jul eller påske, kan det være en fordel at købe gaverne et sted, hvor dine medarbejdere selv kan vælge, hvad de vil have. Derved får du flere tilfredse medarbejdere, da de selv har valgt deres gave ud fra et specifikt budget.

Til fødselsdage og til et jubilæum bør du få en ønskeseddel eller lade en medarbejder, der kender vedkommende godt, stå for gaveindkøbet.