Få flere planter i dit hjem

 

Et hjem fuld af planter kan være lige det, der gør forskellen på et hus og et hjem. Planter giver en fornemmelse af liv i vores hjem, som ikke kan erstattes af kunst. Planterne fylder også dit hjem med frisk ilt gennem fotosyntese.

 

Men planterne er ikke gratis, de kræver noget af dig den anden vej. De skal vandes og stilles de rigtige steder, for at de kan vokse og gøre dit hjem gavn.

 

Der er mange måder at få flere planter ind i dit hjem på, her er et lille udpluk: plantsbyflowr.dk.

 

Blomsterbuketter

Det er ikke uden grund at blomsterbuketter er en populær værtsgave. Den farverige og duftende samling blomster giver et løft til hjemmet, der breder sig over flere sanseindtryk.

 

I mange tilfælde skal en buket bare sættes i en vase med vand, men de holder længere, hvis du sætter dig ind i, hvilke blomster du har på bordet. Nogle skal have koldt vand, andre skal have lunkent.

 

Stueplanter

Stueplanter kræver mere af dig end buketten, men til gengæld giver de glæde meget længere tid. I nogle tilfælde skal du selv plante dem i muld, i andre skal du bare vande dem. Stueplanter kan fungere som gaver, men er også en meget personlig tilføjelse til et hjem, og bør derfor købes, af dem, der skal se på dem.

 

Måske er du til planter, der blomstrer, eller måske kan du bedst lide dem helt grønne og friske.

 

Køkkenhave

En køkkenhave sikrer, at du kommer helt tæt på dine planter. De kræver endnu mere af dig end dine stueplanter. Her skal du først gøre jorden klar, så skal du så dine frø og til sidst skal planterne vandes og passes for, at du til sidst kan spise, det du puttede i jorden måneder tidligere.