Start det nye år med en bolig makeover

Året er ved at være ovre, og mange af os ønsker at starte det nyt år godt ud. Nogle laver nytårsforsæt, begynder at træne, eller stopper med at ryge, mens andre ikke har de overvejelser. En god måde at starte det nye år på kunne være ved at give dit hjem en mini-makeover. På den måde kan man sætte rammen for resten af året, og føle sit hjem også har gennemgået en forvandling ved årsskiftet.

Simple forandringer

Det behøver ikke at være svært eller dyrt at skulle forandre et rum. Det kan være små ting der gør forskellen. Små ting som vaser, nips, puder eller lamper kan virkelig skabe forandringer. Der er uendelige muligheder for hvad man kan købe, både i butikkerne eller på nettet. En ide kunne være at søge inspiration på diverse boligsider, som for eksempel New Works. På den måde kan man browse efter noget der passer til sin egen stil, og få gode råd til hvordan rummet kan forvandles med få simple ting.

Skift et større møbel ud

Har du længe drømt om en ny sofa, en ny seng, en ny reol eller et nyt spisebord? Så er det måske nu tiden er inde. Forandring fryder, og et større møbel sætter virkelig rammen for et rum. Derfor kan et enkelt møbel også give følelsen af forvandling, og give en kæmpe glæde hvis man er glad for det. Du kan overveje at starte året ud med at købe det længe overvejede møbel, og derefter bruge resten af året på at nyde det, og skabe minder omkring, på eller i det.

Mal en væg

Denne løsning er ofte billig og simpel, og behøver ikke at tage lang tid. På trods af det, kan det stadig gøre en kæmpe forskel. Derfor er det genialt hvis man gerne vil se forandring, hurtigt og billigt. ’