Så nemt kan du nemt hjælpe miljøet

Tænker du nogensinde over dit eget eller din virksomheds klimaregnskab? Regnskabet over, hvor meget du belaster klimaet holdt op imod hvor meget du kompenserer for belastningen. Mange flyselskaber er begyndt at indføre en afgift, som du kan vælge at betale for at kompensere for din udledning af co2. På den måde kan du holde et co2 regnskab, som går ud til din fordel. For i vores moderne hverdag er det stort set umuligt at undgå at belaste miljøet, men så kan du til gengæld hjælpe ved at kompensere i den modsatte retning.

Bliv klimaskovejere

Drømmer du om et bedre klimaregnskab? Du kan jo starte i det små og undersøge, om der er steder i din og din virksomheds hverdag, hvor I kan reducere jeres belastning af miljøet. Har I overvejet at afskaffe engangskrus, skifte til genanvendeligt toiletpapir, og slukker I lyset efter jer, når i går hjem? Det er nogle af de helt små ting, som I kan implementere i hverdagen. Men det kan også være, at I er ved at være klar til at tage det næste skridt, og blive medejere af en klimaskov? Klimaskovene plantes af Hedeselskabet, og ved at plante træer på jord, som ellers normalt var blevet brugt til landbrug, så binder I co2 i træerne, og på den måde fjerner I co2 fra atmosfæren og gør jeres co2 regnskab bedre.

Brug klimaskoven

Udover at jeres klimaregnskab kan tage et markant ryk opad, så er der også en del andre fordele ved at blive medejere af klimaskoven. I må bruge jeres medejerskab som reklame, så I kan vise jeres kunder, at I tager ansvar for miljøet og hjælper til at løfte den fælles klimaudfordring. Som medejere af klimaskoven får I naturligvis indflydelse på, hvad skoven skal bruges til; I kan holde fede events der – og nyde den smukke natur.