Gør stuen hyggelig

Nyder du at bruge tid i stuen, når I sidder med familien om aftenen og hygger foran fjernsynet? Uanset om I alle ser det samme, eller om nogen sidder med mobilen eller en PC og ser serie eller måske endda læser en bog, så er et rart at være tæt på hinanden i samme rum, og det giver muligheden for at hyggesnakke og få vendt dagen, der er gået, med hinanden. Men for at have det rigtig godt, er det nødvendigt at sidde behageligt.

Da I indrettede stuen første gang, var det garanteret med hygge og komfort for øje. Sofaerne står sikkert placeret, så alle kan nå sofabordet og alle kan se fjernsynet, men det er måske på tide at overveje nyt. Hvis I ikke allerede har det, kan I supplere opstillingen med en lænestol. En lænestol er rigtig rar at sidde i, og hvis I finder en skammel, der passer til, kan man sidde akkurat lige så godt som i en sofa, eller måske endda endnu bedre.

Find den helt rigtige

Det kan være svært at finde den rigtige lænestol. Først og fremmest skal I naturligvis kigge på, hvordan den ser ud. Den skal gerne passe ind i resten af indretningen. Der findes mange forskellige typer af både læder- og tekstilbetrukne lænestole, så her kan I også se på, hvad I bedst kan lide. Farvevalget har naturligvis også noget at side. I kan enten køre i samme farve som jeres sofa, men I kan også sagtens vælge noget andet. Så kan I måske matche det med puder eller tæpper til sofaen.

En flot lænestol er ikke alt. Det er også nødvendigt at sidde godt i den, for ellers får man ikke noget ud af det, og den kommer bare til at stå til pynt. Sørg derfor for at få prøvet af, hvad I hver især synes, I sidder godt i.