Du kan forene praktik og stil med de rigtige tallerkner

Det kan være, du overvejende ser tallerkner som et praktisk redskab i hverdagen. De kan dog i lige så høj grad være flotte pyntegenstande, der danner grundlag for et flot dækket bord. Mangler du tallerkner, der både kan passe til hverdagens praktik og den fine fest?

Det klassiske valg

Hvis du er i tvivl om din stil og gerne vil investere i tallerkner, der kan holde i mange år fremadrettet, kan du med fordel kigge efter klassisk dansk design. Det kan ofte være det dyre alternativ, men så er du til gengæld sikker på, at du har investeret i kvalitet, der i mange tilfælde har stået i adskillige danske hjem år efter år. Her kan det være en god idé at vælge de neutrale og nedtonede farver, så du er sikker på, at du stadigvæk synes, tallerknerne er pæne om fem år. Hvide tallerkner kan eksempelvis være gode til at sætte en base for borddækningen, hvor du så kan tilføje farverige servietter og en flot dækserviet. På denne måde behøver det klassiske ikke at være det kedelige valg.

Det rustikke look

Både i indretningen og ved middagsbordet bliver der i mange hjem sværget til den rustikke stil. Det kunne være et plankebord af træ, spisebordsstole i brunlige nuancer, blomstervaser med et råt udtryk eller et væld af planter rundt omkring i huset. Hvis du også synes godt om denne varme og nordiske stil, kan du tilføje tallerkner i samme stil og fuldende looket. Du kan eksempelvis investere i tallerkner af stentøj, der vil give en stilfuld stemning ved spisebordet. Hvis du vil gå all in på denne tendens, kan du med fordel købe tallerknerne i grønne, brune eller grå nuancer. Meget stentøj er lavet med en reaktiv glasering, hvilket betyder, at hver enkel tallerken fremstår unik og speciel.