Drop sofapuderne og invester i smukke og bløde pelspuder

pelspuder

Drømmer du om at få et blødt og varmt hjem fyldt med hyggelige og pelsede puder? Så er det nu du skal gribe ind og erstatte de gamle sofapuder med spritnye pelspuder fra NATURES Collection. Puderne kommer med et luksuriøst betræk af 100% naturlige materialer af forskellig slags, så du er garanteret en pude, der leverer en utrolig blødhed og varme helt ind i din stue. Puderne kommer i et væld af forskellige former, størrelser, farver og materialer, så der er med stor sikkerhed en eller flere pelspuder, som matcher din sofa til perfektion. Lær mere om de pelsede materialer her og find ud af, hvorfor du skal erstatte dine sofapuder med pelspuder fra NATURES Collection.

Pelspuder lavet af naturlige materialer

Pelspuderne fra NATURES Collection kommer med et betræk af 100% naturlige materialer. Iblandt deres udvalg finder du puder med betræk af bl.a. lammeskindspels af forskellig slags, kaninpels fra Sydeuropa, koskind fra Sydamerika, ægte zebraskind og mere.

Lammeskind

I udvalget finder du særligt to typer lammeskind: newzealandsk lammeskind og lammesindspels fra Tibet. Det newzealandske lammeskind er yderst slidstærkt, tæt i pelsen, varmt og fantastisk blødt at røre ved. Dette materiale er alsidigt, da det kan se ud på mange måder, og derfor er det velegnet som sofapuder. Eksempelvis kommer materialet i versioner med glat og langt hår eller kortklippet og krøllet hår.

Det tibetanske lammeskind er karakteriseret ved at have lange, smukke proptrækkerkrøller i pelsen, og det kan give dit hjem et finurligt og naturligt touch på ingen tid.

Kaninpels

Ægte kaninpels er velegnet som en sofapude, fordi pelsen er kendetegnet ved at være ultrablød og smuk i overfladen. Derfor får du svært ved at holde fingrene fra en sofapude med ægte kaninpels af tårnhøj kvalitet fra Sydeuropa.

Koskind

Koskind fra Sydamerika er et meget slidstærkt og smukt materiale, som tager naturen helt ind i stuen. NATURES Collection udvælger materialerne med stor omhu for høj kvalitet og et smukt ydre, og derfor lever koskindspuderne i den grad op til alle krav herom. Det drejer sig bl.a. om en tæt pels, lange hår, som lægger sig i et naturligt mønster.

Zebraskind

Zebraskind er et luksuriøst og eksklusivt materiale, som du nu kan få glæde af i hjemmet i form af en lækker sofapude. Zebraskindet giver et helt unikt udtryk til sofaen på samme tid med, at naturen kommer helt tæt på.

En utrolig blødhed

En helt essentielt grund til at erstatte de gamle sofapuder med lækre og naturlige pelspuder fra NATURES Collection er, at pelsen er fantastisk blød i en grad, så du får svært ved at holde fingrene fra den. Det gør filmaftenerne mere hyggelige og en varme vil sprede sig i stuen, som du med tiden vil finde ganske uundværlig.

Slidstærke materialer

En anden god ting ved de naturlige pelspuder er, at materialerne er fantastisk slidstærke og holder til brug i hverdagen. Derfor vil puderne fremstå smukke og helt naturlige i meget lang tid. Det skyldes at pelsen og skindet har tilpasset sig naturen hen over tiden, og denne egenskab kan du nu få glæde af i hjemmet.

Nordisk charme til stuen

En tredje grund til at erstatte sofapuderne med 100% naturlige pelspuder er, at du kan skabe nordisk charme og varme i stuen på 2 sekunder. Puderne kommer i mange forskellige varianter, så du kan finde alle dine yndlings og matche til din sofa, så det helt rette udtryk skabes. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser!

Dyk ned i NATURES Collections pelsede univers i dag og lad dig inspirere til, hvordan og hvorfor du bør erstatte de gamle sofapuder med naturlige pelspuder. Vidste du, at de naturlige materialer tilmed er bæredygtige? Alt dette kan du læse mere om på NATURES Collections hjemmeside, hvor du ligeledes kan finde det store udvalg af pelsede sofapuder.