Papkasser med personlighed

flyttekasser-blomster-personlighed-papkasser-rajapack

Papkasser med personlighed

Skal du flytte i kollektiv? Har du mange søskende? Vil du sikre at familiemedlemmer eller flyttefirmaets fragtmænd ved hvilke flyttekasser er dine? Måske vil du bare kalde dine ting for ”dit”? At skrive med en kuglepen som næsten er tom for blæk, giver ikke nok detaljer eller synlighed. De få tekstlinjer som ofte findes på papkasser allerede, er ikke nok for alle detaljer som skal skrives på. Men der er heldigvis flyttekasser i forskellige farver. Her er nogle forslag til hvordan man adskiller hans og dit, dit og dem osv.

Folk elsker at skille sig ud

Find på en metode til at enten købe dig til flyttekasser efter din personlighed, eller gør det selv. Her er et par fifs, så der ingen tvivl er i forhold til hvilke ting er dine. I gennemsnittet skal man bruge 10 flyttekasser pr. person, så det løber op i et nyt hjem hvis gulv ikke kan spottes til at begynde med.
Kig med her for inspiration.

1. Forskellige farvevalg.
Hvis nu er i tre personer som flytter sammen, kunne i aftale i hver især kun må benytte papkasser indenfor en bestemt farve. De er trods alt lette at finde i enten lysebrun, en mørkere brun farve eller hvid. På den måde kan aftalen med flyttemændene på forhånd være at placere dine hvide kasser skal være i soveværelset til venstre for indgangen.

2. Klistermærker.
Hvis du er glad for sport, så klistre fodbold klistermærker på siderne af dine papkasser. Dine kommende roomies kan gøre det samme, hvori den ene som studerer biologi kan bruge blomster klistermærker stjålet fra han niece. Og den tredje med brug af et tema indenfor hans interesser.

3. Skilte efter navn, rum og kategorier.
De få tekstlinjer som man nogle gange få øje på en flyttekasse, har få linjer. Så smæk et stort blankt emballageklistermærke på. Husk at mærket ikke må have samme farve som papkassen, ellers så blender de to farver sammen og forvirrer øjet. Skriv navn, indhold og værelse på.