De bedste investeringer i din bolig

Hvis du overvejer at renovere din bolig, er det en god idé at undersøge, hvor det bedst kan betale sig at lægge både pengene og kræfterne, så du kan få indsatsen hjem ved et eventuelt salg.

 

Hos bomagasinet.dk kan du finde masser af inspiration til renovering af din bolig.

 

Renoveringer der kan betale sig:

 

  • Altan
  • Køkkenalrum
  • Nyt badeværelse
  • Udnyttelse af kælder
  • Nye vinduer
  • Nyt tag
  • Garage

Altan

En altan holder dine penge hjemme og mere til.

For mange købere er det ikke kun et ønske, men et must, at kunne gå ud i det fri, selvom lejligheden ligger på tredje sal.

En altan vil tilføre din bolig en stor værdi.

Køkken-alrum

Et køkkenalrum er efterspurgt af mange købere, så det er en rigtig god investering. Hvis ikke der er et køkkenalrum i forvejen, bliver der helt sikkert vurderet på, hvordan der kan etableres et. Du behøver ikke at installere et nyt, dyrt køkken – det vigtigste er, at pladsen er der.

Nyt badeværelse

Et badeværelse er en dyr investering. Hvis du bare har lyst til at få nye fliser på væggene og anden sanitet, er det ikke sikkert, at det kan betale sig. Hvis din bolig kun har et badeværelse, kan det derimod være en god investering, hvis du kan finde plads til et ekstra badeværelse. Det vil afspejle sig i en højere pris på din bolig.

Udnyttelse af kælder

Hvis du er så heldig at have en kælder, kan det være en god investering at gøre den attraktiv som opholdsrum, som udløser ekstra kvadratmetre. Det er noget, som mange købere efterspørger.

 

Nye vinduer

Nye vinduer er efterspurgte. Det kan derfor godt betale sig at investere i nye vinduer, som passer til husets stil. Generelt kan man sige, at jo ældre dine vinduer er, des bedre er investeringen ved at købe nye, som giver dig en besparelse på varmeudgifterne.

Nyt tag

Et godt tag er vigtigt for dit hus. Hvis du vil skifte taget, så vælg et tag, som passer til dit hus i en god kvalitet, men nødvendigvis ikke den dyreste. Hvis du kan holde udgifterne nede, kan investeringen nemlig sagtens betale sig hjem.

Garage

En muret garage, der passer til husets stil, vil øge værdien på din bolig. Derimod vil en carport ikke kunne betale sig, men du har selvfølgelig tag over din bil, og det er en fordel.