Cool møbler til dit hjem

Der findes rigtig mange møbler derude, der både er smukke, praktiske og smarte. Mange af disse er ikke ligefrem nogle, man tænker på som det første, når man skal ud at handle møbler. Men de er alle virkelig smarte, og ikke noget, man vil fortryde. Snarere det modsatte.

Her kommer et par ideer til, hvad dit næsten møbel, ting eller tilføjelse til dit hjem kan være.

Stolen, der har alt

Den første ide er en stol, der ikke blot er en stol. Alle kender konceptet sovesofa. Og denne stol kan præcis det samme, men i stedet for en sofa, er det en stol. Det er nemlig en sovestol, som du kan se her. Sovestolen er smart til dig, der vil udnytte pladsen i hjemmet. Det er også en løsning til dig, der gerne vil kunne have overnattende gæster og mangler et multifunktionelt møbel, der er stilet og fleksibelt på én og samme tid.

Solen i en lampe

Noget, der er blevet meget populært, er dagslyslamper. Solen giver energi og godt humør. Det er blandt andet derfor, der er mange, der oplever vintertræthed og i nogle tilfælde vinterdepression. En god måde at få det meste ud af dagen på, er at vågne til en lampe, der udsender lys som solen. Lysterapi har vist sig at hjælpe rigtig mange mennesker, og derfor kan du med fordel investere i en dagslyslampe.

Smart opbevaring

Måske det lyder som en lidt fesen ting, men ikke desto mindre er bed rollers noget af det smarteste indenfor opbevaringsmetoder. Sådan mener mange mennesker i hvert fald. Al den plads, der er under sengen eller sofaen, bliver ikke brugt til andet end at samle støv alligevel. Og af den grund kan man lige så godt bruge pladsen til opbevaring af ting og sager, man gerne vil have af vejen eller ikke har et sted til i forvejen.